HSP Body Traject

 Ben jij ook zo moe dat je eigenlijk nergens meer zin in hebt, heb je het gehad met alle chronische lichamelijke klachten? Wil jij weer lekker in je vel zitten en weer meer energie hebben, dan beginnen we bij je lichaam. 

HSP Mind Traject

Wil je van het gepieker af, de slapeloze nachten vol met zorgen, het constant twijfelen of je het wel goed doet? Het neerslachtige gevoel en de ongegronde angsten die je leven zwaarder maken dan nodig?  Dan gaan we in dit traject aan de slag met je gedachten.

HSP Soul Traject

Ben je veel bezig met de vraag;  wie ben ik eigenlijk en wat is het doel waarom ik hier op aarde ben? Wat is mijn missie en wat wil ik bereiken in dit leven? Dan gaan we in dit traject op zoek naar jouw passie. 

HSP Body Mind & Soul Traject

Ben je er klaar voor om je leven op alle fronten aan te pakken en aan je gezondheid en zelfontwikkeling te gaan werken?  dan is dit traject de beste keuze.

HSP Healing Traject

Pik je veel energie op van anderen? Voel je je vaak erg emotioneel of uitgeput, terwijl je niet weet waar het vandaan komt? Wil je weten hoe het komt en hoe je je hiervoor kan beschermen dan is dit traject een goede keuze. 

Gratis HSP Ontdekgesprek

Kan je moeilijk kiezen? Wil je graag advies welk traject het beste bij jou past? Of wil je mij eerst leren kennen? Boek dan een vrijblijvend ontdek gesprek van een half uur. We maken kennis via beeldbellen en ik leer je een oefening om beter met je hooggevoeligheid om te gaan.

Soms is sparren even fijn, neem gerust contact met me op voor eerlijk en vrijblijvend advies. Ik help je graag.

Toestemming

In dit formulier vraag ik je om gegevens, zodat ik met je kan communiceren. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie ook mijn privacybeleid.

Pin It on Pinterest

Share This