06-21234202 info@yopenings.nl

Over mij

Mijn naam is Yvonne Schmidt (1969), Psychosociaal Natuurgeneeskundig Therapeut en Holistisch (Leefstijl) Coach.

Holistisch betekent dat ik naar de mens als geheel kijk (zowel mentaal, fysiek, emotioneel als spiritueel) en dus niet alleen naar de klacht. Als er een verstoring is op één van deze gebieden, heeft dit invloed op andere gebieden en dus op hoe je je voelt.

In mijn praktijk, coach en behandel ik vrouwen op bewustwording van (ongezonde) leefpatronen op gebied van  ontspanning, emotionele gesteldheid, relaties (zowel werk als privé), voeding en beweging. Dit doe ik op een open, eerlijke en nuchtere manier, waarin humor zeker een plek heeft, maar altijd met respect voor jou als persoon. Jij mag er helemaal zijn! Mijn missie is dat je mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel weer in balans komt en je, je weer lekker in je vel voelt, zowel lichamelijk als geestelijk.

Na jaren als leidinggevende / manager in de zakelijke dienstverlening en de geestelijke gezondheid gewerkt te hebben, ging midden 40 bij mij het roer om. Ik kreeg letterlijk geen energie meer van mijn werk, was constant gestrest, emotioneel uitgeput en had verschillende lichamelijke klachten. Ik realiseerde me dat ik dit niet tot mijn pensioen ging volhouden en dat ik dat ook niet wilde. Het was tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven.

Waar ik altijd de meeste energie van kreeg in mijn werk, was het menselijk contact. Medewerkers ondersteunen, stimuleren, inspireren en aanzetten tot groei, gaf me veel voldoening, alleen ging dat niet altijd samen met de bedrijfsbelangen. Ik besloot mijn interesses en ervaring met voeding, beweging, natuurlijke geneeswijzen en coachen te gaan combineren. Ik ben opleidingen gaan volgen tot Holistisch Leefstijl Coach, Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut en Hypnotherapeut. Deze opleidingen hebben me de nodige eyeopeners gegeven en hierdoor was ik uiteindelijk in staat om mijn droom, van een eigen praktijk te starten, uit te laten komen. Y Openings Therapie & Coaching was geboren.

Ik help je dan ook graag de voor jou nodige eyeopeners te krijgen en prijs me gelukkig als ik een stukje mee mag lopen op jouw ontwikkelingspad tot heelwording.

Neem contact met me op

13 + 14 =

Pin It on Pinterest

Share This