Contact & Informatie

Soms is sparren even fijn, neem gerust contact met me op voor eerlijk en vrijblijvend advies. Ik help je graag.

Toestemming

In dit formulier vraag ik je om je gegevens, zodat ik met je kan communiceren. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie ook mijn privacybeleid.

Adres
Groepspraktijk Vleuten Vitaal
Stationsstraat 22
3451 BX Vleuten

Telefoon: 06-21234202

Email: info@yopenings.nl

KvK: 69428425
BTW:  NL001937531B81

Betaalwijze
Contant of elektronisch betaalverzoek

Bereikbaar
Ma -Vrij: 8.00 – 18.30 uur
Za: 9.00-17.00 uur
Praktijkvoering is op Woensdag, Vrijdag en Zaterdag
De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer en parkeren in de omgeving van de praktijk is gratis. De praktijk is goed toegankelijk voor minder validen. Er is een wachtkamer aanwezig. 

Annulering
bij verhindering kan de afspraak tot 24 uur van te voren, telefonisch, zonder kosten worden geannuleerd. Daarna wordt het afgesproken bedrag in rekening gebracht.

Vergoeding zorgverzekering

De praktijk is aangesloten bij de beroepsorganisaties Stichting Complementaire Kwaliteitstherapeuten,  CAT Vergoedbaar en het RBCZ.
Mijn therapie wordt daarom door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed, wanneer je een aanvullende zorgverzekering hebt voor alternatieve zorg. Controleer hiervoor de polisvoorwaarden van je zorgverzekering.

Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Als erkend Complementair Kwaliteitstherapeut gebruik ik de volgende prestatiecodes (afhankelijk van de therapievorm) op de factuur voor de zorgverzekeraar:

Lichaamsgerichte psychotherapie 24513

Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren.

Overige psychosociale therapie 24504

Dit is een verzamelnaam voor behandelvormen die of een combinatie zijn van meerdere technieken of psychosociale behandelvormen. Dit kan betekenen dat de therapeut eclectisch werkt of dat de therapeut een eigen methode inzet bij de psychosociale behandeling van de cliënt.

Overige natuurgeneeskunde 24005

De behandelvorm en prestatiecode ”Overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel.  

Energetische therapie 24012

Bij energetische therapie stemt de therapeut af op de energie van de cliënt om storingen in energiestromen of trillingfrequenties van organen vast te stellen. Dit kan met meetapparatuur of op gevoel. Het is de bedoeling dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer op gang komt, zodra de blokkades zijn opgeheven en de energie weer vrijelijk stromen.

Pin It on Pinterest

Share This