Draaglast

Als je blijft dragen wat niet van jou is, verzwak je uiteindelijk niet alleen jezelf, maar ook de ander!

 

Ben jij ook altijd sterk voor een ander? Hoe werkt dat voor je? Uitgeput en moe?

Heel herkenbaar voor hoogsensitieve vrouwen is, dat ze altijd de zwakkere willen helpen en daar kunnen ze vrij ver in gaan, vooral als diegenen dicht bij hen staan. Iemand hoeft maar een kick te geven en daar ga je weer. Het is zo’n ingesleten patroon, je hebt het niet eens door.

Weet dat je hier niemand mee helpt, jezelf niet, maar zeker ook de ander niet. Je neemt de verantwoordelijkheid van de ander over en hierdoor verzwak je diegene. Ieder hoort namelijk zijn eigen last te kunnen dragen in het leven, daar groei je van. Nu hoef je iemand niet gelijk te laten vallen, maar alles overnemen van een ander put jou uit en maakt de ander hulpeloos. Ga met diegene in gesprek en kijk wat hij of zij zelf kan doen en dat is vaak meer dan jij denkt.

Hulp nodig om jouw patroon te herkennen en te doorbreken, neem dan contact met me op. www.yopenings.nl

Over mij

Yvonne Schmidt is opgeleid als Psychosociaal, Energetisch, Natuurgeneeskundig Therapeut, Hypnotherapeut en Leefstijl / Life Coach.
In haar praktijk behandelt en coacht ze sensitieve vrouwen op bewustwording van ongezonde leefpatronen op gebied van stress, emoties, relaties, ontspanning, voeding en beweging.

Recente berichten

Scroll naar boven