E.E.N. Therapie

Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde (E.E.N. Therapie)

E.E.N therapie is een holistische geneeswijze. Het staat voor Energetische Eclectische Natuurgeneeskunde. Eclectisch is “het beste halen uit alle systemen en daar een Eenheid in zien”. De E.E.N therapie maakt daarom gebruik van diverse technieken uit, onder andere, de Oosterse geneeskunde, traditionele Chinese geneeskunde en de Westerse natuurgeneeskunde.

Energetische Natuurgeneeskunde ziet het lichaam als een energiesysteem. Als het in balans is kan de energie vrij rondstromen, dit is belangrijk voor je gezondheid. Blokkades in de energie ontstaan onder andere onder invloed van toxische belasting, straling, ongezonde voeding, stress, maar ook door trauma’s uit het verleden. Als de energiebalans verstoort is, kunnen er ziektes ontstaan, je lichaam geeft dat in eerste instantie aan door allerlei klachten, pijntjes en ongemakken, die erger kunnen worden, als je er geen aandacht aan besteed. Met deze therapie help ik je om energetisch weer in balans te komen, waardoor je afweer wordt versterkt en het zelfhelend vermogen van je lichaam weer zijn werk kan doen.

Werkwijze

In het eerste consult vindt het anamnese gesprek plaats, hierin vraag ik onder andere naar je hulpvraag en je medische geschiedenis. Daarna vindt er een onderzoek plaats, waarin je chakrasysteem, je energievelden en je fysieke lichaam worden gemeten.

De uitkomsten bespreek ik met je, waarna er een behandelplan wordt opgesteld. Vervolgens gaan we op zoek naar de oorzaak van je klachten. Wanneer je, je bewust wordt van waar je klachten vandaan komen, kan er heling gaan plaatsvinden.

Ik maak gebruik van verschillende therapieën zoals: handoplegging (healing/reiki), vergeving, regressie, ademhaling, visualisatie en meditatie. Tevens werk ik met Bach bloesems en verschillende energetische druppels.

Soms is sparren even fijn, neem gerust contact met me op voor eerlijk en vrijblijvend advies. Ik help je graag.

In dit formulier vraag ik je om je gegevens, zodat ik met je kan communiceren. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie ook mijn privacybeleid.

Scroll naar boven