HSP Body Mind & Soul Traject

Hoogsensitiviteit is geen ziekte, je kan er prima mee leven, maar je sensitiviteit maakt je wel extra kwetsbaar.

Ben je als HSP’er in je jeugd emotioneel tekortgekomen of ben je emotioneel beschadigd en draag je deze last nog steeds met je mee, waardoor je steeds maar vastloopt in je werk en of in je relaties? Begin je erg veel last te krijgen van allerlei stress gerelateerde lichamelijke of geestelijke klachten en  lukt het je maar niet om ze op te lossen?  Dan is het misschien tijd om daar wat aan te gaan doen.

Ben je er klaar voor om je leven op alle fronten aan te pakken en aan je gezondheid en zelfontwikkeling te gaan werken? Dan is dit traject de beste keuze.

Body, Mind & Soul, je kan het niet los van elkaar zien, alles is met elkaar verbonden en werkt samen. Als je hiervan bewust wordt en de balans hierin gevonden hebt, ga je beter in je vel zitten en dit ook uitstralen.

Wanneer je als HSP’er weet wie je bent, wat je wilt, hoe je met je gedachten om kan gaan en hoe je je leefstijl het beste kan aanpassen en daarnaar gaat leven, zal je merken dat alles in je leven meer gaat stromen. Je maakt keuzes die beter bij jouw leven passen, je hebt veel meer energie en kan de wereld weer aan. Je komt in je kracht en kan het leven gaan leven wat jij wilt leven.

Wat gaan we doen?

In dit traject onderzoeken we je huidige leefstijl als HSP’er en gaan we kijken hoe je dit het beste kan aanpassen op wat jou lichaam en geest nodig heeft om zich beter te gaan voelen. Je gaat ontdekken wat het inhoudt om hoogsensitief te zijn en hoe je er goed mee kan leven, zodat je keuzes in je leven kan gaan maken die beter bij jou passen. Dit betreft keuzes in voeding (incl. supplementen), beweging, manier van denken en ontspanning. Om dit alles goed te kunnen integreren is het ook nodig om bepaalde gebeurtenissen uit het verleden, die nog invloed op je leven hebben, te gaan verwerken. Ik laat je voelen hoe je contact kan maken met je lichaam  en je intuïtie zodat je ernaar kan gaan luisteren, in plaats van alleen maar naar je hoofd. Zo kom je langzaam in balans Body, Mind & Soul.

Werkwijze

In het intakegesprek gaan we jouw hulpvraag vaststellen, je krijgt een energetische scan en ik zal je onderzoeken op tekorten. Vervolgens maken we een behandelplan en starten we met de therapie en coaching. Ik gebruik verschillende technieken en therapieën (afhankelijk van je hulpvraag) die jou helpen contact te krijgen met je Body Mind & Soul.

In mijn therapie en coaching maak o.a. gebruik van de volgende methodes: Psychosociale TherapieHolistisch LeefstijlcoachingE.E.N. Therapie,  HypnotherapieNes Health Therapie,  Healing/Reiki.

Inhoud Traject:

Het traject duurt gemiddeld 6 maanden en bestaat uit:

 • 6 live therapie sessies van gemiddeld 1.5 tot 2 uur
 • 6 online coaching gesprekken van gemiddeld een half uur
 • 6 energetische metingen (Nes scan)
 • persoonlijk voedings- en bewegingsadvies
 • zelfhypnose voor ontspanning aanleren
 • persoonlijke numerologie
 • meting en adviezen voor supplementen
  thuisopdrachten

Bonussen:

 • 6 persoonlijke Bach bloesem / energetische remedies
 • verschillende audio’s met ontspanningsoefeningen / visualisaties.

Investering

Dit Traject heeft een waarde van ruim € 1150 maar nu is je investering in jezelf tijdelijk € 997,50.

Betaling in termijnen is mogelijk.

Mijn therapie wordt vergoed door veel van de zorgverzekeraars, dus als je een aanvullende verzekering hebt voor alternatieve geneeswijze, dan kan je nog een gedeelte van de kosten terugvragen. Informeer bij je zorgverzekering.

Ook willen werkgevers steeds vaker meebetalen aan het welzijn van hun medewerkers, informeer ook daar eens naar de mogelijkheden tot vergoeding van coaching.

Prijzen zijn incl. BTW, voor bedrijven excl. BTW.

Investeren in jezelf is het beste medicijn! De enige die jou leven positief kan veranderen ben jij zelf. Wacht er niet te lang mee.

Gratis HSP Ontdekgesprek

Vraag nu een gratis en vrijblijvend ontdekgesprek aan en ontdek welk traject de beste keuze voor jou is. Vooraf zal ik je om wat gegevens vragen, zodat ik me goed op ons gesprek kan voorbereiden. We maken vervolgens een afspraak voor een gesprek van een half uur via beeldbellen. Zo kan je, zonder dat je hiervoor je huis uit hoeft, kennis met mij maken. Tevens leer ik je in dit gesprek een oefening om beter om te kunnen gaan met je hoogsensitiviteit.

Twijfel niet, ik help je graag!

Scroll naar boven