HSP Body Traject

Je doet zo je best, je sport, je probeert gezond te eten, maar je krijgt toch steeds meer last van vage lichamelijke klachten zoals: nek-, arm-, schouder- en rugklachten of  je darmen spelen steeds vaker op, je hebt last van eczeem, je bent voor steeds meer dingen allergisch, je komt maar niet af van die zeurende hoofdpijn / migraine. Ook kan het zijn dat je je opgejaagd voelt en steeds meer moeite hebt om je te kunnen concentreren. Je bent vaak moe, maar vervolgens slaap je weer slecht. Misschien ben je wel heel erg emotioneel en kan je om de gekste dingen huilen of ontzettend boos worden, terwijl je niet weet waar het vandaan komt.

Als HSP’er heb je een erg gevoelig zenuwstelsel en ben je erg gevoelig voor stress. Doordat je zo gevoelig bent, reageert je lichaam ook sneller op allerlei interne en externe prikkels, wanneer je dit niet doorhebt en je jezelf niet de tijd en rust geeft om te herstellen en weer in balans te komen, gaat de stress chronisch worden. Je lichaam staat constant in de  zogenoemde flight/fight stand en kan zich niet meer herstellen. Dit betekent dat bepaalde functies die niet nodig zijn voor onmiddellijke overleving, zoals het immuunsysteem, minder gaan functioneren, waardoor je langzamerhand steeds meer lichamelijke en geestelijke klachten zal gaan krijgen. Wanneer je niets doet zal een burn-out niet lang op zich laten wachten. 

Traject

Wil jij weer lekker in je vel zitten en weer meer energie hebben in je leven, dan is het zaak om naar je lichaam te leren luisteren, aangezien je lichaam precies aangeeft wat het nodig heeft.

In dit traject onderzoeken we je huidige leefstijl als HSP’er en gaan we kijken hoe je dit het beste kan aanpassen op wat jou lichaam nodig heeft om zich beter te gaan voelen. Dit betreft keuzes maken in voeding (incl. supplementen), beweging en ontspanning.  Ik laat je voelen hoe je contact kan maken met je lichaam en ernaar kan gaan luisteren, in plaats van alleen maar naar je hoofd. Zo kan je keuzes gaan maken die beter  bij jouw leven als HSP’er passen.

 Werkwijze

In het intakegesprek gaan we jouw hulpvraag vaststellen, je krijgt een energetische scan en ik zal je onderzoeken op tekorten. Vervolgens maken we een behandelplan en starten we met de therapie en coaching. Ik gebruik verschillende technieken en therapieën die jou helpen weer contact met je lichaam te krijgen.

In mijn therapie en coaching maak o.a. gebruik van de volgende methodes:  Psychosociale Therapie, Holistisch Leefstijlcoaching, E.E.N. Therapie,  Hypnotherapie, Nes Health TherapieHealing/Reiki.

Inhoud Traject:

Het traject duurt gemiddeld 2 maanden en bestaat uit:

  • 3 live therapie sessies van gemiddeld 1.5 tot 2 uur
  • 2 online coachingsgesprekken van gemiddeld een half uur
  • 3 energetische metingen (Nes Body Scan)
  • Persoonlijke voedings- en bewegingsadviezen (incl. advies voor supplementen)
  • Thuisopdrachten en HSP oefeningen.

Bonussen:

  • 3 persoonlijke bachbloesem remedies
  • Verschillende audio’s met ontspanningsoefeningen / visualisaties

Dit Traject heeft een waarde van € 550,- maar nu is je investering in jezelf tijdelijk
€ 397.50. Betaling in termijnen is mogelijk.

Wanneer je aan 3 sessies niet genoeg hebt, zijn de kosten van een extra sessie
€ 97,95.

Gratis HSP Ontdekgesprek

Vraag nu een gratis en vrijblijvend ontdekgesprek aan en ontdek welk traject de beste keuze voor jou is. Vooraf zal ik je om wat gegevens vragen, zodat ik me goed op ons gesprek kan voorbereiden. We maken vervolgens een afspraak voor een gesprek van een half uur via beeldbellen. Zo kan je, zonder dat je hiervoor je huis uit hoeft, kennis met mij maken. Tevens leer ik je in dit gesprek een oefening om beter om te kunnen gaan met je hoogsensitiviteit.

Twijfel niet, ik help je graag!

” Yvonne is heel prettig in de omgang en treedt cliënten als zodanig tegemoet. Zij laat anderen in hun waarde en komt deskundig over. “

Joanna, 60 jaar.

Hulpvraag: verbeteren gezondheid.

” Yvonne is een hele fijne en professionele coach die betrokken is bij haar cliënten en door haar persoonlijkheid, kennis en kunde duidelijk meerwaarde heeft voor haar cliënten.”

Marja, 45 jaar.

Hulpvraag: verbeteren leefstijl.

Pin It on Pinterest

Share This