HSP Mind Traject

Ben je constant aan het piekeren, waardoor je ook ’s nachts moeite hebt met slapen en of ben je constant aan het twijfelen of je het wel goed doet of goed genoeg bent? Voel je je regelmatig neerslachtig en heb je last van ongegronde angsten die je leven zwaarder maken dan nodig? Wil je er wat aan doen? Dan gaan we in dit traject aan de slag met je gedachten en onderzoeken we waar ze vandaan komen.

Als HSP’er ben je erg gevoelig voor prikkels en kan je gemakkelijk overprikkeld raken, door te veel hooi op je vork te nemen en aangezien HSP’ers vaak perfectionisten zijn, is dit dan ook regelmatig het geval. HSP’ers hebben ook vaker last van psychische klachten, vooral als ze een traumatisch en stressvol verleden achter de rug hebben. Met een stressvol verleden en heden hebben HSP’ers een grotere kans op een burn-out of een depressie. Het is dan ook belangrijk om te ontdekken wat de stressoren zijn die jouw leven onnodig zwaar maken.

In dit traject gaan we op zoek naar je angsten en ervaringen uit het verleden, naar je belemmerende overtuigingen, je normen en waarden die je hebt meegekregen vanuit je jeugd en je niet meer dienen. Door deze te herkennen en erkennen kan je ze gaan loslaten. De blokkades, in de vorm van lichamelijke en geestelijke klachten, kunnen gaan oplossen. Je leert wat gedachten met je doen en hoe je ze kan omvormen tot positieve gedachten, die je helpen in plaats van blokkeren. Je gaat ontdekken wat het inhoudt om hoogsensitief te zijn en hoe je er goed mee kan leven, zodat je keuzes in je leven kan gaan maken die beter bij jou passen.

Werkwijze

In het intakegesprek gaan we jouw hulpvraag vaststellen, je krijgt een energetische scan waarin je je emotionele patronen zal herkennenn. Vervolgens maken we een behandelplan en starten we met de therapie en coaching. Ik gebruik verschillende technieken en therapieën die jou helpen weer balans te krijgen tussen denken en voelen.

In mijn therapie en coaching maak o.a. gebruik van de volgende methodes: Psychosociale Therapie, Holistisch Leefstijlcoaching, E.E.N. Therapie,  Hypnotherapie, Nes Health TherapieHealing/Reiki.

 Inhoud Traject:

Het traject duurt gemiddeld 2 maanden en bestaat uit:

  • 3 live therapie sessies van gemiddeld 1.5 tot 2 uur
  • 2 online coachingsgesprekken van gemiddeld een half uur
  • 3 energetische metingen (Nes scan)
  • Zelfhypnose aanleren
  • Thuisopdrachten en HSP oefeningen

Bonussen:

  • 3 persoonlijke bachbloesem remedies
  • Verschillende audio’s met ontspanningsoefeningen / visualisaties

Dit Traject heeft een waarde van € 550,- maar nu is je investering in jezelf tijdelijk
€ 397,50. Betaling in termijnen is mogelijk.

Wanneer je aan 3 sessies niet genoeg hebt, zijn de kosten van een extra sessie
€ 97,95.

Mijn therapie wordt vergoed door veel van de zorgverzekeraars, dus als je een aanvullende verzekering hebt voor alternatieve geneeswijze, dan kan je nog een gedeelte van de kosten terugvragen. Informeer bij je zorgverzekering.

Ook willen werkgevers steeds vaker meebetalen aan coachingstrajecten voor hun medewerkers, informeer ook daar eens naar de mogelijkheden tot vergoeding.

Prijzen zijn incl. BTW, voor bedrijven excl. BTW.

Gratis HSP Ontdekgesprek

Vraag nu een gratis en vrijblijvend ontdekgesprek aan en ontdek welk traject de beste keuze voor jou is. Vooraf zal ik je om wat gegevens vragen, zodat ik me goed op ons gesprek kan voorbereiden. We maken vervolgens een afspraak voor een gesprek van een half uur via beeldbellen. Zo kan je, zonder dat je hiervoor je huis uit hoeft, kennis met mij maken. Tevens leer ik je in dit gesprek een oefening om beter om te kunnen gaan met je hoogsensitiviteit.

Twijfel niet, ik help je graag!

“Ik kwam toevallig een folder van Yvonne tegen. Haar tekst sprak mij wel aan en heb een afspraak gemaakt. Ik had geen idee wat ik kon verwachten en was wat gespannen. Tijdens de sessie voelde ik me minder gespannen, omdat Yvonne me snel op mijn gemak stelde. Ze heeft mij doen inzien dat ik het moeilijk vind om mijn grenzen aan te geven en daardoor mensen te dichtbij laat komen, wat ik niet wil maar onbewust toesta. Ze gaf bruikbare tips. Ik voelde me altijd blij nadat ik van Yvonne terugkwam.”

Ingrid, 47 jaar.

Hulpvraag hoe kom ik van mijn angsten en gepieker af.

Pin It on Pinterest

Share This