NES Health Therapie

NES Health Therapie biedt een compleet gezondheidssysteem dat het herstel aanpakt bij de bron. Het corrigeert verstoringen en blokkades in het energetische lichaamsveld. In deze therapie wordt gewerkt met de informatie uit de bio-energetica: de studie, detectie en correctie van energie in levende systemen. Dit systeem is ontstaan door onderzoek van tientallen jaren naar de energie- en communicatiesystemen van het lichaam en het in kaart brengen daarvan.

Het energetisch lichaamsveld

Als het lichaamsveld te weinig kracht heeft of vervormd is, kan het lichaam niet optimaal functioneren en kunnen de cellen en systemen van het lichaam beginnen te falen. Symptomen beginnen vaak met je gewoon moe voelen, maar ze kunnen doorgaan in zowat elk bekend gezondheidsprobleem. Wanneer we de functie van het lichaamsveld verbeteren, en we dit combineren met goede voedings- en levensstijlkeuzes, kan het ongelooflijke genezingssysteem van het lichaam het overnemen en het lichaam weer gezond maken.

Het NES Health systeem, waar ik in mijn praktijk mee werk, omvat drie stappen:

  • Beoordelen van het energetisch lichaamsveld (Body-Field)

Door middel van je hand te leggen op een scanner, wordt binnen enkele seconden jouw holistisch welzijnsrapport gecreëerd. Hoewel dit geen medische beoordeling is, vertoont het bio-energetische matchingproces van de scan vaak een sterke correlatie met jouw al bekende gezondheidsproblemen. Maar nog belangrijker, deze benadering zoekt naar het onderliggende probleem, zodat we vanuit de basis gezondheidsproblemen kunnen aanpakken.

  • Deblokkeren en verjongen

Als je in de praktijk komt voor je afspraak zal ik niet alleen een bodyscan maken, maar zal ik, wanneer nodig, ook gebruik maken van het NES miHealth-apparaat. Dit unieke apparaat maakt gebruik van PEMF technologie met de gepatenteerde energetische veldcorrectiesignalen van NES Health. We kunnen hiermee op het lichaam werken met bio-elektrische stimulatie, die biofeedback gebruikt, om je lichaam precies te geven wat het nodig heeft. Dit kan snelle resultaten opleveren. Ook kan ik het apparaat energetisch gebruiken om je energieblokkades op te ruimen en je energieveld te verjongen.

  • Herstel juiste informatie

Na de behandeling zal ik je de vloeibare remedies (Infoceuticals) adviseren die uit je scan komen. Deze helpen om het energieniveau en de informatiestroom van het lichaamsveld te optimaliseren, zodat een goede communicatie binnen het lichaam kan plaatsvinden. Bij een gezond lichaam draait alles om energie en communicatie. Wanneer dat in balans is kan het lichaam zichzelf herstellen.

Deze remedies hebben duizenden mensen over de hele wereld geholpen en ze zijn eenvoudig in te nemen door een paar druppels in het water te doen en het water te drinken.

Na afloop van je afspraak kan je met je eigen inlog nog eens rustig je eigen lichaamsscan bekijken.

Als je wilt, kan je er ook voor kiezen om een ​​scanner voor jezelf te kopen en op je eigen computer een energetische scan te maken. De resultaten worden dan naar mij gestuurd, waarna we een beeldbel afspraak maken om deze te bespreken. De benodigde remedies worden daarna thuis bezorgd.

Werking

Het Nes Health Systeem bestrijdt meer dan alleen het symptoom, het pakt ook de onderliggende oorzaken van de klachten aan. Om een maximaal resultaat van je behandeling te krijgen, zijn er meerdere behandelingen nodig. Door de jaren heen stappelen milieutoxines, chemische toxines, fysieke en emotionele belasting zich in je lichaam op en deze verstoringen kunnen geleidelijk tot gezondheidsproblemen leiden. Deze verstoringen zitten in de verschillende lagen van het energieveld. In eerste instantie zullen de bovenliggende problemen worden aangepakt.

Na 3 tot 4 weken kan er een vervolgscan worden gemaakt, waarna de vorderingen worden besproken. Het behandelplan wordt hier vervolgens op aangepast. Voor een optimaal herstel worden er minimaal 3 tot 4 infoceuticals (energetische druppels) per keer geadviseerd.

Met deze therapie werk je in 3 tot 6 scans en infoceuticals naar balans en herstel van het lichaamsveld, zodat je lichaam zichzelf kan helen.

Wat cliënten onder andere ervaren:

– Vermindering van pijn en ongemakken
Vermindering van Stress
– Minder last van (huid) allergieën
– Algehele verbetering van het energieniveau en de vitaliteit
– Meer rust en betere kwaliteit van slapen
– Betere fysieke en mentale conditie
– Meer emotionele stabiliteit
– Verbetering spijsvertering

Disclaimer

NES Provision is een energetisch beoordelingssysteem. NES Provision claimt niet ziektes te diagnosticeren, te genezen, te voorkomen of te behandelen. NES Health en haar claims zijn niet geëvalueerd door een overheidsinstelling of regelgevende instantie.

Soms is sparren even fijn, neem gerust contact met me op voor eerlijk en vrijblijvend advies. Ik help je graag.

In dit formulier vraag ik je om je gegevens, zodat ik met je kan communiceren. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie ook mijn privacybeleid.

Pin It on Pinterest

Share This