06-21234202 info@yopenings.nl

NES Health Therapie

 

NES Health biedt een compleet gezondheidssysteem dat het herstel aanpakt bij de bron. Door te kijken naar de structuren, die ten grondslag liggen aan de biochemie van het lichaam, kan het Nes Health systeem het lichaamsveld en de informatie analyseren en helpen corrigeren. Dit (lichaams)veld blijkt – na meer dan dertig jaar wetenschappelijk onderzoek – hét besturingssysteem te zijn voor de gezondheid en het functioneren van het lichaam.

Nes Health benadert gezondheid vanuit hét perspectief dat energie en informatie de biochemie aansturen.

Het lichaamsveld vertegenwoordigt de algehele status van onze emotionele- en lichamelijke conditie. Verstoringen en blokkades in het lichaamsveld zorgen voor onbalans in gezondheid en welzijn. Het Nes Total WellNES Systeem corrigeert deze verstoringen en blokkades, zodat het lichaamsveld en het lichaam makkelijker en op een natuurlijke manier naar optimaal functioneren kunnen terugkeren.

Wat cliënten onder andere ervaren:

  • Vermindering van pijn en ongemakken
  • Vermindering van Stress
  • Minder last van (huid) allergieën
  • Algehele verbetering van het energieniveau en de vitaliteit
  • Meer rust en betere kwaliteit van slapen
  • Betere fysieke en mentale conditie
  • Meer emotionele stabiliteit
  • Verbetering spijsvertering

Behandeling

In het consult wordt er een Nes ProVision Scan van je lichaamsveld gemaakt. Aan de hand van deze scan wordt er een behandelplan opgesteld. Vervolgens worden eventuele verstoringen en blokkades in de energiebanen van het lichaamsveld behandeld met de miHealth. Het MiHealth apparaat gebruikt subtiele elektromagnetische velden en bio-elektrostimulatie om het lichaam van informatie te voorzien, wat nodig is om het naar zijn natuurlijke staat van welzijn terug te laten keren, de staat van waaruit herstel begint. Hierna ontvang je, je persoonlijk Infoceutical behandelplan. Infoceuticals zijn vloeibare energetische remedies met imprint van bio-informatie die verstoringen in het lichaamsveld corrigeren. Door verstoringen en blokkades op te lossen wordt de balans in het lichaam hersteld en het zelfgenezend vermogen verbeterd.

Het Nes Health Systeem bestrijdt meer dan alleen het symptoom, het pakt ook de onderliggende oorzaken van de klachten aan. Om een maximaal resultaat van je behandeling te krijgen, zijn er meerdere behandelingen nodig. Door de jaren heen stappelen milieutoxines, chemische toxines, fysieke en emotionele belasting zich in je lichaam op en deze verstoringen kunnen geleidelijk tot gezondheidsproblemen leiden. Deze verstoringen zitten in de verschillende lagen van het energieveld. In eerste instantie zullen de bovenliggende problemen worden aangepakt.

Na 3 tot 4 weken kan er een vervolgscan worden gemaakt, waarna de vorderingen worden besproken. Het behandelplan wordt hier vervolgens op aangepast. Voor een optimaal herstel worden er minimaal 3 tot 4 infoceuticals (energetische druppels) per keer geadviseerd.

Voor meer informatie ga naar de website NES Health Nederlands.

Disclaimer

NES Provision is een energetisch beoordelingssysteem. NES Provision claimt niet ziektes te diagnosticeren, te genezen, te voorkomen of te behandelen. NES Health en haar claims zijn niet geëvalueerd door een overheidsinstelling of regelgevende instantie.

Neem contact met me op

12 + 9 =

Pin It on Pinterest

Share This