Self Love Traject

Als sensitieve vrouw ben je vaak erg streng voor jezelf. Je moet van alles van jezelf. Je wilt er voor iedereen zijn, goed presteren op je werk of opleiding, gezond leven, kortom de perfecte dochter, werknemer, student, partner, vriendin en of moeder zijn. Eigenlijk wil je vooral dat anderen je leuk, lief en aardig vinden en daar doe je erg veel voor, waardoor je constant druk bent, weinig tijd hebt voor jezelf en steeds weer over je eigen grenzen gaat.

De vraag is hoe lief en leuk vind jij jezelf? Zorg je goed voor jezelf, geef je jezelf de rust en liefde die je nodig hebt? Zo niet hoe kan je dan verwachten dat anderen jouw wensen en grenzen respecteren?

Ben je constant moe, voel je je futloos, heb je weinig energie, heb je een kort lontje, voel je je neerslachtig, heb je fysieke spanningsklachten, ben je constant boos en of teleurgesteld in jezelf? Dan wordt het misschien wel eens tijd om met jezelf aan de slag te gaan.

In het Self Love traject gaan we kijken naar  je perfectionisme, je onzekerheden, je eigenwaarde, je lage zelfbeeld en je negatieve gedachten en gevoelens. We gaan uitzoeken waarom je constant tegen bepaalde thema’s aanloopt in je leven.

Door te gaan luisteren naar je lichaam en hart, ga je jezelf beter leren kennen. Je gaat je emoties en gevoelens beter begrijpen. Hierdoor krijg je meer innerlijke rust en ga je weer van jezelf houden.

Werkwijze

We beginnen met een intakegesprek, waarin we je hulpvraag gaan bespreken en een behandelplan afspreken. In de volgende sessies gaan we jouw hulpvraag verkennen en uitdiepen. Hiervoor gebruik ik verschillende technieken en oefeningen die jou helpen jezelf te leren kennen. Je gaat vastzittende emoties verwerken en meer inzicht krijgen in jezelf. Dit brengt je terug bij je gevoel, wie je werkelijk bent en dat dit helemaal Oke is.

In mijn therapie en coaching maak ik o.a. gebruik van de volgende technieken en methoden: eclectische energetische natuurgeneeskunde, hypnotherapie, familieopstellingen, neuro linguïstisch programmeren (NLP), aspecten uit de cognitieve gedragstherapie, intuïtief systemisch coachen, bodydrum, EFT, focussen, reiki, aura- en chakra healing met edelstenen, ademhalings- en ontspanningsoefeningen, geleide meditaties, visualisaties, affirmaties, Nes Health bodyscan, E.E.N. energetica en bachbloesem therapie.


Inhoud Traject:

Het traject duurt gemiddeld 5 maanden en bestaat uit:

  • 8 sessies van gemiddeld 1 uur
  • energetische metingen
  • Verschillende Healings
  • Voedings- en bewegingsadviezen
  • Verschillende mindfullness, adem en ontspanningsoefeningen
  • Thuisopdrachten en oefeningen.

Bonussen:

  • Ondersteuning d.m.v. persoonlijke Bach bloesem / energetische remedies
  • Verschillende audio’s met ademhalings- / ontspanningsoefeningen en visualisaties

Dit Traject heeft een waarde van € 850,- maar nu is je investering in jezelf tijdelijk
€ 615,- Betaling in termijnen is (€ 77,- na elke sessie) mogelijk.

Wanneer je aan 8 sessies niet genoeg hebt, zijn de kosten van een extra sessie
€ 77,-

Mijn therapie wordt vergoed door veel van de zorgverzekeraars, dus als je een aanvullende verzekering hebt voor alternatieve geneeswijze, dan kan je nog een gedeelte van de kosten terugvragen. Informeer bij je zorgverzekering.

Ook willen werkgevers steeds vaker meebetalen aan de (geestelijke) gezondheid van hun medewerkers, informeer ook daar eens naar de mogelijkheden tot vergoeding van coaching.

Behandelingen zijn vrijgesteld van BTW.
Voor bedrijven (coaching) zijn de prijzen op deze website exclusief BTW.

Investeren in jezelf is het beste medicijn! De enige die jouw leven positief kan veranderen ben jijzelf. Wacht er niet te lang mee.

 

Gratis Ontdekgesprek

Vraag nu een gratis en vrijblijvend ontdekgesprek aan en ontdek welk traject de beste keuze voor jou is. Vooraf zal ik je om wat gegevens vragen, zodat ik me goed op ons gesprek kan voorbereiden. We maken vervolgens een afspraak voor een gesprek van een half uur  in de praktijk of via beeldbellen. Zo kan je kennis met mij maken en krijg je een indruk van mijn therapie en coaching. Tevens leer ik je in dit gesprek een oefening om meer in je lichaam te komen, zodat je beter bij jezelf  kunt blijven.

Twijfel niet, ik help je graag!

” De sessies bij Yvonne kan ik het beste omschrijven als een cadeautje aan jezelf. Yvonne kan goed luisteren en haar vragen maken dat je snel tot de kern komt. Het stimuleert te ‘graven in de diepte’ en zaken vanuit een ander perspectief te belichten. De regressietherapie was ook een heel bijzondere ervaring.”

Barbara, 46 jaar, hulpvraag: ik wil weer in balans komen en beter kunnen slapen.

“De sessies hebben mij meer inzicht gegeven in relaties met anderen, de relatie met mijzelf en hoe ik terug kan keren in mijzelf. Ik voelde me voor het begin van de eerste sessie verloren, vermoeid en energieloos. Dit is verminderd. Ik weet nu hoe ik mezelf weer kan opladen. Tijdens een sessie vond ik altijd een bepaald soort rust wat erg fijn was.

Ik merk dat ik meer kan genieten van de kleine dingen en er soms geen gedachten zijn. Dit heb ik heel lang (misschien nooit) zo ervaren. Dat is voor mij echt een grote winst. Dit geeft mij ook meer rust. Ik ben je heel dankbaar voor wat je mij tot nu toe geleerd/ meegegeven hebt.”

Nadia, 28 jaar, hulpvraag: hoe kom ik dichter bij mezelf.

Pin It on Pinterest

Share This