Disclaimer en Copyright

Disclaimer

Door gebruik te blijven maken van deze website geef je hiervoor toestemming en ga je akkoord met de volledige inhoud van het privacybeleid van
Y Openings Therapie & Coaching

De informatie op huidige website is geen persoonlijk behandelplan voor de bezoeker. Vraag voor een behandeling die is afgestemd op de eigen situatie advies van een reguliere arts of een therapeut die erkend is door een door de GAT erkende beroepsorganisatie. De behandelingen die op de huidige website worden aangeboden vallen onder de noemer alternatieve en/of complementaire zorg. Deze vervangt niet de diagnostiek, verzorging en of verpleging van reguliere gezondheidszorg.

Ondanks de constante zorg en aandacht die aan de website wordt besteed, kan het zijn dat de verschafte informatie door gewijzigde inzichten of ontwikkelingen, moet worden herzien. Y Openings, Therapie & Coaching, aanvaardt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor schade, op welke manier dan ook, ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de informatie op deze website.

De informatie op deze website kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Y Openings, Therapie & Coaching, sluit alle aansprakelijkheid uit voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet beschikbaarheid van de website.

Copyright

Alle informatie op deze website valt onder het auteursrecht van Y Openings, Therapie & Coaching. Vermenigvuldiging op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Y Openings, Therapie & Coaching, is niet toegestaan.

Contactgegevens

De Therapeut is bereikbaar via de volgende gegevens:
Volledige naam: Y Openings Therapie & Coaching
Tevens handelend onder de handelsnaam: Yvonne Schmidt
Praktijkadres: Stationsstraat 22, 3451 BX Vleuten
Telefoon: 06-21234202
E-mail: [email protected]
Kvk-nummer: 69428425

Scroll naar boven