ERVARINGEN

Ik ben bij Yvonne gekomen omdat ik niet wist hoe ik met mijn HSP moest omgaan en ervaarde er veel belemmeringen van. 

Yvonne heeft mij hierin echt onwijs fijn geholpen. Yvonne heeft mij hele fijne handvaten en oefeningen gegeven. 

Yvonne is een heel erg fijn persoon. Het voelde gelijk fijn aan. 

De sessies waren intensief en soms ook confronterend, maar hebben mij onwijs veel gebracht en mede door Yvonne heb ik heel veel mooie stappen kunnen zetten. De sessies hebben mij veel rust en inzage gebracht. 

Ik zit veel lekkerder in mijn vel! 

Ik ben Yvonne heel dankbaar voor de fijne begeleiding en kan iedereen aanraden om als je ergens tegen aanloopt m.b.t je HSP om dan naar Yvonne te gaan, als jij je inzet dan ga je mooie resultaten behalen met hulp van Yvonne. 

Amber, 21 jaar

Hulpvraag: HSP klachten

Ik heb het therapie traject heel fijn gevonden. Vanaf het eerste moment voelde het al goed. De manier waarop je luistert en begrip toont en luchtige manier waarmee je door wat humor het minder zwaar maakt vond ik erg prettig.
Dat je mij op een zachte manier liet ervaren dat het niet goed met me ging en dat ik echt rust moest nemen heeft ervoor gezorgd dat ik me hier aan toe kon geven en mezelf kon openen.

De sessies hebben ervoor gezorgd dat ik het oude verdriet nog even kon aanraken en opnieuw een plekje kon geven. En dat de energiestroom van mijn familiesysteem weer goed stroomt, hier ervaar ik een diepe rust in.

Je hebt mij ook laten ervaren dat ik echt kan voelen. Ik wist denk ik geen eens dat dit echte gevoelens zijn maar dacht dat ik dit met mijn hoofd bedacht en durfde hier niet op te vertrouwen. Een ander zal het wel beter weten. Ik zie dat hier mijn grootste leerproces ligt dat ik op mezelf mag vertrouwen en dat ik het goed doe.
Ik ben hiermee aan het oefenen en het gaat me zeker lukken.

Ik ben dankbaar voor je fijne behandelingen!

Yolanda, 48 jaar

Hulpvraag: lichaamsgrichte stressklachten

Mijn ervaring is dat je bij Yvonne in uitstekende handen bent.
Ze heeft een grote integriteit, neemt alle tijd en aandacht voor je. Alle onderdelen van het traject worden met zorg uitgediept. Zonder oordeel begeleid Yvonne je naar het punt waar je hoort te zijn. Ik voel me na het traject veel rustiger en heb het vertrouwen in mezelf teruggevonden.

Het is fijn te weten dat mocht het weer even wat minder gaan dat ik weer bij haar terecht kan. Ik kan alle mensen met HSP de coaching van Yvonne aanraden. Er zal je een hoop duidelijk worden.

Carla, 56 jaar

Hulpvraag: stress gerelateerde klachten/HSP traject

Het HSP Traject is voor mij bijzonder waardevol (ingrijpend en levensveranderend) geweest. Ik heb het ervaren als de hefboom naar transformatie en verandering (naar heelheid, authenciteit, geworteldheid/geaardheid/vinden van een basis), waar ik al een aantal jaren naar verlangde en ook aan gewerkt heb, maar dat nu met dit traject bereikbaar is geworden (heb met dit traject de sleutel en de handvatten gekregen om er te komen).

Het is moeilijk om er echt de juiste woorden voor te vinden, maar het traject heeft me enorm geholpen. Ik ervaar minder stress, heb meer energie, heb veel meer zelfvertrouwen, ben minder streng voor mezelf en heb een positief zelfbeeld. Ik zie het als verworven veilige hechting. Ik zie nu ook heel duidelijk dat dit de basis is voor een vreugdevol en succesvol leven. Ik ervaar heel veel geluk en dankbaarheid door mijn bewustzijn hiervan en het inzicht dat ik dit mijn kinderen wel kan bieden (en zie wat hiervoor nodig is, in continuïteit, want het blijft een proces). Ik zie mijn transformatie als het stop zetten van de roulerende rekening en ben blij met de uitwerking hiervan op mezelf maar ook op mijn ouders en mijn kinderen en hun kinderen. Door dit traject voel ik een enorme kracht en energie van uit mezelf ontstaan. Ik heb hier op werkgebied en sociaal gebied ook al de uitwerking van gemerkt. Yvonne is een heel bijzonder, gevoelig en mooi persoon, heel toegankelijk, weet de behandeling precies af te stemmen op wat op dat moment nodig is.

Marie-Anne, 46 jaar

Hulpvraag: spanningsklachten /HSP traject

Het traject is zwaar en heel emotioneel. Je moet er echt voor open staan, anders haal je er niet uit, wat je er allemaal uit kan halen. Ik stond versteld dat we in zo’n korte tijd zoveel bereikt hadden.

Ik heb het traiect moeilijk gevonden, maar ook heel fijn, ik voelde me gehoord. Yvonne luisterde naar me en wist de juiste vragen te stellen. Vragen die je stiekem niet wil beantwoorden, maar waarvan het juist heel goed is om bij stil te staan. Door Yvonne zit ik beter in mijn vel. Ik ben niet meer onzichtbaar en ik cijfer mezelf niet meer weg. Vooral doorgaan waar je mee bezig bent Yvonne. Blijf zorgen voor een warme en veilige omgeving, waarin mensen durven verder te gaan dan ze denken.

Geeske, 40 jaar

Hulpvraag: HSP traject gedaan

Erg nuttig om eens een reis door je geest en gedachtewereld te maken, jezelf beter te leren kennen en begrijpen. En hierdoor een meer heldere kijk op het pad voor je te krijgen. Yvonne is de perfecte gids voor zo’n reis. Ze stuurde me soepel de juiste richting op zodat ik zelf allerlei blokkerende aannames en reflexmatige emoties kon ontdekken. En ze moedigde me aan er goed naar te kijken en de oorzaken en gevolgen ervan te begrijpen. Het was hard werken maar zeer de moeite waard. Ik voel me lichter en sprankelender en ik waardeer de mooie dingen in het leven weer.

Astrid, 63 jaar

Hulpvraag: weing energie, perssimistisch

Ik ben heel blij dat ik de therapie die ik heb gevolgd. Dat komt mede door jou Yvonne. Je stelt iemand op zijn gemak en dat geeft ook een goed vertrouwen. En het heeft mij enorm geholpen. Ik voel mij een stuk rustiger ook in mijn hoofd en kan alles nu weer beter over zien. Yvonne enorm bedankt voor alles.

Bernadette, 55 jaar

Hulpvraag: uit hoofd komen, loslaten en grenzen kunnen aangeven

Ik ben 4x bij Yvonne geweest en ben heel positief over de sessies. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten maar voelde me gelijk op mijn gemak bij Yvonne. Ik heb eindelijk e.e.a. achter mij kunnen laten en af kunnen sluiten.

Diana, 44 jaar

Hulpvraag: verwerken oude emoties

Ik wilde je nog even laten weten dat ik heel erg dankbaar ben dat ik vorig jaar een traject heb gedaan bij  jou. Ik ben nu zoveel meer mezelf. En kan steeds beter naar mezelf luisteren en ik maak mijn eigen keuzes en ik ben steeds meer mijn gevoeligheid gaan omarmen. Ik kan nu oprecht heel blij zijn met mijn gevoeligheid. Super bedankt voor alles.

Maxime, 27 jaar

Hulpvraag: HSP Traject gedaan

Ik vind dat het traject een breed aanbod heeft van diverse methoden/manieren om jezelf beter te voelen. Het is fijne manier om met jezelf aan de slag te gaan en nieuwe inzichten te krijgen.

Het heeft mij meer rust opgeleverd en ondersteuning geboden in een verdrietige en verwarrende tijd. Ik vond de begeleiding van Yvonne heel fijn, prettig en open.

Hanna, 37 jaar

Hulpvraag: HSP Traject gedaan

Yvonne heeft van mij een meer ontspannen persoon gemaakt met een hoop nieuwe inzichten over mijzelf. Op een doortastende manier wist zij snel tot de essentie van het probleem te komen, zonder daar urenlang over te gaan zitten kletsen. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.

Ik voelde mij bij Yvonne snel op mijn gemak, wat prettig is als je over onderwerpen wil praten, die gevoelig liggen. Ik heb geleerd om bewuster met mijn hoog sensitiviteit om te gaan en meer ontspannen in het leven te staan. Als het wat moeizamer gaat, doe ik haar oefeningen, zoals de ademhalingsoefeningen, lichthealing en meditatie oefeningen.

Ellen, 55 jaar

Hulpvraag: beter om kunnen gaan met mijn hoogsensitiviteit

Ik had geen idee wat ik vooraf hiervan moest verwachten, maar had al heel wat andere trajecten hiervoor geprobeerd. Kennismaking met Yvonne was zeer aangenaam en warm. Ik heb altijd het gevoel gehad dat alles bespreekbaar was. Het voelde als een vertrouwde omgeving. Ondanks dat ik mijn klachten er niet mee heb kunnen oplossen, hebben de sessies zeker bijgedragen aan m’n eigen ontwikkeling en heeft het mij (nieuwe) inzichten opgeleverd, waardoor deze sessies voor mij toch zeer waardevol waren.

Rianne, 38 jaar

Hulpvraag: van hoofdpijnklachten afkomen

Het gaat geweldig met me. Ik voel me weer in balans en beter dan ooit. Yvonne heeft me zoveel gegeven en daar ben ik haar echt heel erg dankbaar voor. Zodra ik voel dat ik weer uit balans raak neem ik weer contact met haar op.

Lisa, 36 jaar

Hulpvraag: van onrust en spanning in mijn lichaam afkomen

Ik heb het hypnose traject gedaan bij Yvonne en vond het een hele fijne ervaring.

Er is veel tijd, ruimte en aandacht en ik voelde mij heel erg op mijn gemak! Ik kwam binnen met een vraag die ik zelf moeilijk kon vinden in mijzelf. Inmiddels heb ik het antwoord gevonden, mede dankzij het traject. Heel erg bedankt Yvonne! Ik kom graag nog eens terug.

Shanti, 28 jaar

Hulpvraag: zelfvertrouwen vergroten

Ik kan nu beter met mijn hooggevoeligheid omgaan. Ik had niet gedacht dat ik me al zo snel zo gegrond zou voelen. Het is best snel gegaan. Als ik vergelijk hoe ik me nu voel (aan het einde van het traject) met toen ik voor het eerst kwam, is dat zo’n groot verschil.

Maxime, 27 jaar

Hulpvraag: wil beter kunnen omgaan met mijn hooggevoeligheid

Ik heb het HSP traject als heel fijn ervaren, ik kon bij Yvonne echt alles delen wat ik wilde en voel me zoveel zelfverzekerder. Yvonne heeft me echt in contact gebracht met mijn gevoel en ik kan veel beter met mijn hoogsensitiviteit omgaan. Ik weet veel beter hoe ik in elkaar zit en wat ik kan doen om mezelf te helpen en zonder Yvonne was dat niet gelukt. Het was echt elke keer weer een ontspannen sfeer en alles was bespreekbaar en heel toegankelijk. Ik kreeg fijne concrete opdrachten om uit te proberen en vooral ook de healings zorgden ervoor dat dingen echt bleven hangen. Vaak duurde het dan even een paar dagen voordat het echt binnenkwam, maar ik heb nu nog steeds momenten dat ik me dingen realiseer die ik bij Yvonne geleerd heb. Dat werkt echt fijn als geheugensteun en heeft me zeker geholpen. Ik ben nog best jong maar Yvonne hield daar rekening mee en heeft me echt dingetjes geleerd die ik mee ga nemen in de komende jaren. En ik keer zeker terug als het op een gegeven moment weer eens wat minder gaat.

Elbrich, 21 jaar

Hulpvraag: last van hoogsensitiviteit en veel stress

Doordat Yvonne de juiste vragen stelde waar ik nog nooit eerder over heb nagedacht of die niemand anders mij ooit heeft gesteld, heb ik geleerd dicht bij mijn eigen gevoel te blijven om zo oplossingen te verzinnen voor de problemen en obstakels die in eerste instantie heel groot leken. Ik heb het coachingstraject als heel fijn ervaren. De drempel om contact op te nemen was wat groot omdat mijn eerste gedachte was dat ik heel erg over het verleden zou moeten praten om tot oplossingen te kunnen komen. Dit bleek niet zo en we zijn vooral bezig geweest met het ‘nu’. Door de simpele en voor de hand liggende oefeningen heb ik geleerd om dicht bij mijn eigen gevoel te blijven en aandacht te geven aan zaken die er werkelijk toe doen voor mij. 

Dalila, 26 jaar

Hulpvraag: overspannen, hoe kom ik dichter bij mezelf.

Ik merkte dat ik het fijn vond om mijn verhaal te kunnen doen tegen iemand die alle tijd nam om te luisteren. Het was prettig dat Yvonne tijdens onze gesprekken, vragen stelde die me over de situatie deden nadenken. De gesprekken gaven mij inzicht in mezelf. Na de sessie wist ik waar ik mee aan de slag kon voor de volgende keer. Ik merkte dat ik er ook echt zin in had.

Suzanne, 38 jaar

Hulpvraag: werk en toekomst gerelateerd.

Ik kwam toevallig een folder van Yvonne tegen. Haar tekst sprak mij wel aan en heb een afspraak gemaakt. Ik had geen idee wat ik kon verwachten en was wat gespannen. Tijdens de sessie voelde ik me minder gespannen, omdat Yvonne me snel op mijn gemak stelde. Ze heeft mij doen inzien dat ik het moeilijk vind om mijn grenzen aan te geven en daardoor mensen te dichtbij laat komen, wat ik niet wil maar onbewust toesta. Ze gaf bruikbare tips. Ik voelde me altijd blij nadat ik van Yvonne terug kwam.

Ingrid, 47 jaar

Hulpvraag: hoe kom ik van mijn angsten en gepieker af.

Yvonne is een hele fijne en professionele coach die betrokken is bij haar cliënten en door haar persoonlijkheid, kennis en kunde duidelijk meerwaarde heeft voor haar cliënten.

Marja, 45 jaar

Hulpvraag: verbeteren leefstijl.

De energetische behandelingen bij Yvonne kan ik het beste omschrijven als een kadootje aan jezelf. Yvonne kan goed luisteren en haar vragen maken dat je snel tot de kern komt. Het stimuleert te ‘graven in de diepte’ en zaken vanuit een ander perspectief te belichten. De regressietherapie was ook een heel bijzondere ervaring.

Barbara, 46 jaar.

Hulpvraag: ik wil weer in balans komen en beter kunnen slapen.

Yvonne is heel prettig in de omgang en treedt cliënten als zodanig tegemoet. Zij laat anderen in hun waarde en komt deskundig over.

Joanna, 60 jaar

Hulpvraag: verbeteren gezondheid.

Yvonne is een kundige coach/therapeut. Ze is liefdevol en begrijpend en oordeelt niet.

Suzan, 59 jaar

Hulpvraag: afscheid nemen van een relatie, weer plezier in het leven hebben.

Mooie healing gehad met veel zorg en liefde gedaan, voor mij om aantal zaken te verwerken en los te laten. Zeker aan te raden om naar Yvonne te gaan.

Henny, 40 jaar

Hulpvraag: relatie gerelateerd, persoonlijke ontwikkeling.

Soms is sparren even fijn, neem gerust contact met me op voor eerlijk en vrijblijvend advies. Ik help je graag.

Toestemming

In dit formulier vraag ik je om je gegevens, zodat ik met je kan communiceren. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie ook mijn privacybeleid.

Pin It on Pinterest

Share This