06-21234202 info@yopenings.nl
ERVARINGEN VAN MENSEN
Dalila

Doordat Yvonne de juiste vragen stelde waar ik nog nooit eerder over heb nagedacht of die niemand anders mij ooit heeft gesteld, heb ik geleerd dicht bij mijn eigen gevoel te blijven om zo oplossingen te verzinnen voor de problemen en obstakels die in eerste instantie heel groot leken. Ik heb het coachingstraject als heel fijn ervaren. De drempel om contact op te nemen was wat groot omdat mijn eerste gedachte was dat ik heel erg over het verleden zou moeten praten om tot oplossingen te kunnen komen. Dit bleek niet zo en we zijn vooral bezig geweest met het ‘nu’. Door de simpele en voor de hand liggende oefeningen heb ik geleerd om dicht bij mijn eigen gevoel te blijven en aandacht te geven aan zaken die er werkelijk toe doen voor mij.

Ingrid

Ik kwam toevallig een folder van Yvonne tegen. Haar tekst sprak mij wel aan en heb een afspraak gemaakt. Ik had geen idee wat ik kon verwachten en was wat gespannen. Tijdens de sessie voelde ik me minder gespannen, omdat Yvonne me snel op mijn gemak stelde. Ze heeft mij doen inzien dat ik het moeilijk vind om mijn grenzen aan te geven en daardoor mensen te dichtbij laat komen, wat ik niet wil maar onbewust toesta. Ze gaf bruikbare tips. Ik voelde me altijd blij nadat ik van Yvonne terugkwam.

Suzanne

Ik merkte dat ik het fijn vond om mijn verhaal te kunnen doen tegen iemand die alle tijd nam om te luisteren. Het was prettig dat Yvonne tijdens onze gesprekken, vragen stelde die me over de situatie deden nadenken. De gesprekken gaven mij inzicht in mezelf. Na de sessie wist ik waar ik mee aan de slag kon voor de volgende keer. Ik merkte dat ik er ook echt zin in had.

Henny

Mooie healing gehad met veel zorg en liefde gedaan, voor mij om aantal zaken te verwerken en los te laten. Zeker aan te raden om naar Yvonne te gaan.

Mark

Yvonne is een hele fijne en professionele coach die betrokken is bij haar cliënten en door haar persoonlijkheid, kennis en kunde duidelijk meerwaarde heeft voor haar cliënten.

Suzan

Yvonne is een kundige coach/therapeut. Ze is liefdevol en begrijpend en oordeelt niet.

Joan

Yvonne is heel prettig in de omgang en treedt cliënten als zodanig tegemoet. Zij laat anderen in hun waarde en komt deskundig over.

Neem contact met me op

14 + 2 =

Pin It on Pinterest

Share This