Hypno Traject

Stel je nu eens voor:

Geloof je dat dit kan?

Wanneer je in hypnose bent is je lichaam compleet ontspannen en je brein super geconcentreerd. In deze staat heb je direct contact met je onderbewustzijn, waardoor je veel gevoeliger bent voor suggesties dan normaal. Hierdoor is mogelijk om belemmerende overtuigingen en gewoontes om te buigen in overtuigingen die wel voor je werken. In hypnose is het mogelijk blijvende veranderingen te realiseren die je problemen kunnen oplossen.

Problemen waar we in ons leven mee geconfronteerd worden ontstaan veelal in ons onderbewustzijn. We worden vaak bewust van deze problemen door één of meerderen symptomen die in ons lichaam of geest (vaak in de vorm van emoties of pijn) tot uiting komen.

Met hypnotherapie gaan we in het onderbewustzijn op zoek naar de reden waarom deze symptomen nu tot uiting komen. Wanneer we de oorzaak hebben gevonden kunnen we bewustwording creëren en ervoor zorgen dat de emoties die met dit probleem te maken hebben kunnen oplossen, waarna de symptomen kunnen verdwijnen. 

Werkwijze

In dit traject gaan we door middel van hypnose in jouw onderbewustzijn op zoek naar de oorzaak van jouw klachten, angsten en belemmerende overtuigingen. Vervolgens gaan we met technieken als regressie, stoeltherapie, partstherapie en Ultra-Height®, aan de slag om ervaringen te verwerken en nieuwe inzichten te krijgen. Tevens leer je hoe je jezelf in een ontspannende zelfhypnose kan brengen.

In de eerste sessie zal ik een uitgebreide intake doen en bespreken we je hulpvraag. Vervolgens zal ik je één en ander uitleggen over hypnotherapie en wat je kan verwachten. Alle vragen die je hebt kan je dan ook stellen. Daarna bespreken we het behandelplan, waarna ik je in een ontspannende hypnose zal brengen. In de eerste sessie leer je zelfhypnose, zodat je gelijk thuis ook deze ontspanning kunt ervaren.

In de tweede sessie gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klacht(en) en ermee aan de slag. In de derde sessie gaan we kijken in hoeverre je hulpvraag is opgelost of dat er nog één en ander onderzocht, versterkt of aangepakt moet worden.

Inhoud Traject:

Bonussen:

De kosten van dit traject bedragen € 345,-.               

Betaling in termijnen is (€ 115,- na elke sessie) mogelijk.

Zijn 3 sessies niet voldoende zijn de kosten voor een extra sessie € 115,-.  

Mijn therapie wordt vergoed door veel van de zorgverzekeraars, dus als je een aanvullende verzekering hebt voor alternatieve geneeswijze, dan kan je nog een gedeelte van de kosten terugvragen. Informeer bij je zorgverzekering.

Ook willen werkgevers steeds vaker meebetalen aan de gezondheid van hun medewerkers, informeer ook daar eens naar de mogelijkheden tot vergoeding van coaching.

Behandelingen zijn vrijgesteld van BTW.
Voor bedrijven (coaching) zijn de prijzen op deze website exclusief BTW.

Investeren in jezelf is het beste medicijn! De enige die jouw leven positief kan veranderen ben jijzelf. Wacht er niet te lang mee. 

Gratis HSP Ontdekgesprek

Wil je graag advies welk traject het beste bij jou past? Of wil je mij eerst leren kennen?
Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend ontdekgesprek aan.

In het aanvraagformulier zal ik je om wat gegevens vragen, zodat ik me goed op ons gesprek kan voorbereiden. Vervolgens kan je online een afspraak inboeken.

Het gesprek zal via Teams plaatsvinden en duurt ongeveer een half uur. In dit gesprek kan je mij de vragen stellen die je hebt en geef ik je advies. Tevens doen we nog een oefening, waardoor je leert om meer in je lichaam te komen, zodat je dichter bij jezelf kunt blijven.
Zo kan je kennis met mij maken en krijg je een indruk van mijn therapie en coaching.

Twijfel niet, ik help je graag!

Scroll naar boven