Healing Traject

Wat doet energie?

Als sensitieve vrouw ben je erg gevoelig voor energie. Je pikt gemakkelijk energieën van anderen op, terwijl je dit niet gelijk  doorhebt. Hierdoor kan je je soms heel erg emotioneel of uitgeput voelen, terwijl je niet weet waar dit vandaan komt. Wanneer je niet weet hoe je je hiervoor moet beschermen, raakt je energieveld uit balans en krijg je op ten duur verschillende klachten.

Healing / Energetische therapie

Met healing of energetische therapie wordt universele energie (ook wel kosmische of levensenergie genoemd)   ontvangen en doorgegeven. Het energiesysteem bestaat o.a. uit je aura, chakra’s en meridianen.

De aura is een elektromagnetisch veld wat rondom je fysieke lichaam is opgebouwd. Dit energetische veld is ook wetenschappelijk vastgesteld en meetbaar.

De Aura bestaat uit 7 energielichamen:

Iedere volgende laag ziet er weer iets anders uit en heeft zijn eigen functie met een hoger vibratieniveau.

De Aura is het kanaal voor de energie van je emoties, ervaringen, gedachten en onderbewustzijn. Het energieveld van je aura is altijd in beweging, het verandert constant van kleur en vorm, dit hangt af van hoe je je voelt. Wanneer negatieve gebeurtenissen niet goed verwerkt zijn, heeft dit effect op het energieveld en dus invloed op je gedrag en je leven. De aura is sterk als je lichamelijke en mentale conditie goed is en zwak wanneer dat niet zo is. Wanneer je aura zwak is ben je kwetsbaar voor invloeden van buitenaf, waardoor je vermoeidheid of een verminderde weerstand makkelijker oppikt. Door de verschillende kleuren en vormen, kan de aura veel vertellen over je karakter, lichamelijke conditie, emoties en psychische blokkades.

Iedere laag van de aura staat in verbinding met een Chakra. Deze worden ook wel eens omschreven als energiewielen. Ze pikken energie op uit het omringende krachtveld en deze energie wordt vervolgens getransporteerd naar de meridianen (energiebanen) in ons lichaam die ervoor zorgen dat de benodigde energie aankomt waar het nodig is in het lichaam.

De 7 hoofdchakra’s

1e chakra: de basischakra of Wortelchakra, deze is rood en staat voor zekerheid, veiligheid, vertrouwen, aarding.

2e chakra: de milt – navel chakra of sacraal chakra deze is oranje en staat voor ervaren/voelen, relaties, seksualiteit, creativiteit.

3e chakra: de zonnevlecht of solar plexus, deze is geel en staat voor handelen, eigenwaarde, levenskracht.

4e chakra: de hartchakra, deze is groen en soms roze en staat voor liefhebben, zelfliefde, geven en ontvangen.

5e chakra: de keelchakra, deze is kobaltblauw en staat voor uiten van emoties, (zelf) expressie, communicatie.

6e chakra: de voorhoofdchakra of derde oog chakra, deze is indigo en staat voor inzicht, intuïtie, denken.

7e chakra: de kruinchakra, deze is violet en staat voor weten, bewustzijn, inzichten, spiritualiteit.

De behandeling

In deze behandeling wordt je aura schoongemaakt en gevitaliseerd. Ik zal je energetische blokkades weghalen en je chakra’s balanceren. Je krijgt weer meer energie, je komt weer bij jezelf en voelt je rustiger in je hoofd. Tevens wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam geactiveerd.

Na een kort intake gesprek zal ik je vragen om gekleed op de behandeltafel te gaan liggen (draag gemakkelijke niet knellende kleding). Ik zal vervolgens je energieveld onderzoeken, hiervoor gebruik ik mijn handen en een pendel. Chakra’s kunnen door externe factoren zoals emoties en spanningen dicht gaan zitten, vervormen, te ver openstaan, beschadigen of van kleur veranderen.  In de healing worden de chakra’s weer hersteld en in balans gebracht, zodat je levensenergie weer goed kan stromen en spanningen of andere klachten kunnen afnemen.

In mijn healings gebruik ik edelstenen en de Egyptische Ankh.

Edelstenen hebben een helende en transformerende kracht en kunnen helpen bij je persoonlijke ontwikkeling en groei.  Ze kunnen de healing versterken.

De Egyptische Ankh is een sleutel, wat de vorm van een menselijk lichaam uitbeeld, het is het symbool van een gezond en heel lichaam wat in balans is. Het betekent leven of levenskracht en is een krachtig instrument voor heling. Het versterkt de doorstroming van energie en helpt je emotioneel, fysiek en spiritueel in balans te komen en te groeien.

In het nagesprek bespreken we mijn bevindingen en jouw ervaring van de healing. Ik geef je tips mee en evt. een bachbloesem remedie om de healing te laten doorwerken.

Sessie 1

Sessie 2

Sessie 3

Bonussen

Een sessie inclusief het voor- en nagesprek en duurt 90 minuten.

Dit traject heeft een waarde van € 395,- maar je investering is nu tijdelijk € 345,-

Betaling in termijnen is  (€ 115,- na elke sessie)  mogelijk.

Wanneer je aan 3 sessies niet genoeg hebt, zijn de kosten van een extra sessie € 115,-.

Behandelingen zijn vrijgesteld van BTW.

Mijn therapie wordt vergoed door veel van de zorgverzekeraars, dus als je een aanvullende verzekering hebt voor alternatieve geneeswijze, dan kan je nog een gedeelte van de kosten terugvragen. Informeer bij je zorgverzekering.

Gratis Ontdekgesprek

Wil je graag advies welk traject het beste bij jou past? Of wil je mij eerst leren kennen?
Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend ontdekgesprek aan.

In het aanvraagformulier zal ik je om wat gegevens vragen, zodat ik me goed op ons gesprek kan voorbereiden. Vervolgens kan je online een afspraak inboeken.

Het gesprek zal via Teams plaatsvinden en duurt ongeveer een half uur. In dit gesprek kan je mij de vragen stellen die je hebt en geef ik je advies. Tevens doen we nog een oefening, waardoor je leert om meer in je lichaam te komen, zodat je dichter bij jezelf kunt blijven.
Zo kan je kennis met mij maken en krijg je een indruk van mijn therapie en coaching.

Twijfel niet, ik help je graag!

Scroll naar boven