Soul Traject

Als sensitieve vrouw ben je je meer bewust van je omgeving en pik je gemakkelijker allerlei signalen en energieën op, je gebruikt ook vaker je intuïtie (bewust of onbewust) en bent waarschijnlijk meer geïnteresseerd in spiritualiteit.

Ben je veel bezig met de vraag wie ben ik eigenlijk en wat is mijn doel in het leven, waarom ben ik hier op aarde? Wat is mijn missie en wat wil ik bereiken in dit leven? Dan is dit traject een goede keuze. Hierin gaan we op zoek naar jouw passie, jouw zielsmissie, jouw levensvreugde.

Wat is je levensverhaal tot nu toe, wat zijn je hoogtepunten en dieptepunten? Wat zijn je talenten en interesses?  Waar wordt je blij van, geeft je energie en wat kost je juist veel energie? We gaan uitzoeken waarom je constant tegen bepaalde thema’s aanloopt in je leven. Door je vervolgens in verbinding te brengen met je hogere zelf (je ziel) leer je luisteren naar je hart, je intuïtie. Zo ontdekt je je zielsmissie en krijg je meer innerlijke rust. Je leert jezelf op een dieper niveau kennen.

Werkwijze

In het intakegesprek gaan we jouw hulpvraag vaststellen, je krijgt een energetische scan waarin je je emotionele patronen zal herkennen. Je krijgt een energetisch onderzoek, waarin we op zoek gaan naar blokkades in je energievelden en chakra’s. Vervolgens maken we een behandelplan en starten we met de therapie en coaching. Ik gebruik verschillende technieken en therapieën die jou helpen contact te maken met je hogere zelf, je ziel.

In mijn therapie en coaching maak ik o.a. gebruik van de volgende technieken en methoden: neuro linguïstisch programmeren (NLP), eclectische energetische therapie, hypnotherapie, aspecten uit de cognitieve gedragstherapie, intuïtief systemisch coachen, bodydrum, EFT, focussen, reiki, ademhalings- en ontspanningsoefeningen, geleide meditaties, visualisaties, affirmaties, Nes Health bodyscan, E.E.N. energetica en bachbloesem therapie.


Inhoud Traject:

Het traject duurt gemiddeld 4 maanden en bestaat uit:

  • 5 sessies van gemiddeld 1.5 uur
  • 5 energetische metingen (Nes Body Scan)
  • Persoonlijke numerologie
  • Thuisopdrachten en oefeningen

Bonussen:

  • Ondersteuning d.m.v. persoonlijke Bach bloesem / energetische remedies
  • Verschillende audio’s met ontspanningsoefeningen / visualisaties

Dit Traject heeft een waarde van € 770,- maar nu is je investering in jezelf tijdelijk
€ 550,- Betaling in termijnen is (na elke sessie) mogelijk.

Wanneer je aan 5 sessies niet genoeg hebt, zijn de kosten van een extra sessie
€ 110,-.
(Per 1 februari 2023 zullen de prijzen worden verhoogd.)

Mijn therapie wordt vergoed door veel van de zorgverzekeraars, dus als je een aanvullende verzekering hebt voor alternatieve geneeswijze, dan kan je nog een gedeelte van de kosten terugvragen. Informeer bij je zorgverzekering.

Behandelingen zijn vrijgesteld van BTW.
Voor bedrijven (coaching) zijn de prijzen op deze website exclusief BTW.

Investeren in jezelf is het beste medicijn! De enige die jouw leven positief kan veranderen ben jijzelf. Wacht er niet te lang mee.

 

Gratis Ontdekgesprek

Vraag nu een gratis en vrijblijvend ontdekgesprek aan en ontdek welk traject de beste keuze voor jou is. Vooraf zal ik je om wat gegevens vragen, zodat ik me goed op ons gesprek kan voorbereiden. We maken vervolgens een afspraak voor een gesprek van een half uur  in de praktijk of via beeldbellen. Zo kan je kennis met mij maken en krijg je een indruk van mijn therapie en coaching. Tevens leer ik je in dit gesprek een oefening om meer in je lichaam te komen, zodat je beter bij jezelf  kunt blijven.

Twijfel niet, ik help je graag!

” De energetische behandelingen bij Yvonne kan ik het beste omschrijven als een kadootje aan jezelf. Yvonne kan goed luisteren en haar vragen maken dat je snel tot de kern komt. Het stimuleert te ‘graven in de diepte’ en zaken vanuit een ander perspectief te belichten. De regressietherapie was ook een heel bijzondere ervaring.”

Barbara, 46 jaar, hulpvraag: ik wil weer in balans komen en beter kunnen slapen.

” De drempel om contact op te nemen was wat groot omdat mijn eerste gedachte was dat ik heel erg over het verleden zou moeten praten om tot oplossingen te kunnen komen. Dit bleek niet zo en we zijn vooral bezig geweest met het ‘nu’. Door de simpele en voor de hand liggende oefeningen heb ik geleerd om dicht bij mijn eigen gevoel te blijven en aandacht te geven aan zaken die er werkelijk toe doen voor mij.”

Dalila, 26 jaar, hulpvraag: overspannen, hoe kom ik dichter bij mezelf.

Pin It on Pinterest

Share This