Diensten

Holistisch Leefstijl Coaching

Door een “gezonde Leefstijl” kunnen veel klachten verminderen/voorkomen worden zoals, slecht slapen, nek- en rugklachten, darmproblemen, je futloos en je constant moe voelen. In een gezonde leefstijl hoort er daarom aandacht te zijn voor goede voeding, beweging en ontspanning. Veel mensen weten dit en toch is het voor velen een uitdaging om een gezonde leefstijl vol te houden. Als Leefstijl Coach ga ik jou helpen een gezonder gedragspatroon te ontwikkelen, dat vol te houden is.

Psychosociale Therapie

Als psychosociaal therapeut begeleid ik mensen met allerlei levensvragen. Hierin kijk in niet alleen naar je mentale en psychische gesteldheid, maar ook naar je lichamelijke, energetische en emotionele klachten. Tevens kunnen vraagstukken rondom zingeving besproken worden.

Eventuele hulpvragen kunnen gaan over: assertiever worden, beter willen functioneren op je werk, meer vertrouwen in jezelf willen hebben, weten wat je nu eigenlijk wilt doen in je leven, meer innerlijke rust en minder stress willen hebben, negatieve patronen willen doorbreken, minder willen piekeren, betere relaties willen hebben.

Hypnotherapie

Het klinkt misschien gek, maar eigenlijk verkeren we dagelijks best wel vaak in een staat van Hypnose, al zijn we ons hier niet van bewust. Als je bijvoorbeeld een film kijkt waar je helemaal inzit, vergeet je even de wereld om je heen, terwijl je nog precies weet waar je bent. Dit is precies zo in een hypnotherapie sessie.

Wanneer je in hypnose bent is je lichaam compleet ontspannen en je brein super geconcentreerd. In deze staat heb je direct contact met je onderbewustzijn, waardoor je veel gevoeliger bent voor suggesties dan normaal. Hierdoor is mogelijk om belemmerende overtuigingen en gewoontes om te buigen in overtuigingen die wel voor je werken. in hypnose is het mogelijk blijvende veranderingen te realiseren die je problemen kunnen oplossen.

Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde (E.E.N therapie)

E.E.N therapie is een holistische geneeswijze. Het staat voor Energetische Eclectische Natuurgeneeskunde. Eclectisch is “het beste halen uit alle systemen en daar een Eenheid in zien”. De E.E.N therapie maakt daarom gebruik van diverse technieken uit o.a. de Oosterse geneeskunde, traditionele Chinese geneeskunde en de Westerse natuurgeneeskunde.

Nes Health Therapie

NES Health biedt een compleet gezondheidssysteem dat het herstel aanpakt bij de bron. Door te kijken naar de structuren, die ten grondslag liggen aan de biochemie van het lichaam, kan het Nes Health systeem het lichaamsveld en de informatie analyseren en helpen corrigeren. Dit (lichaams)veld blijkt – na meer dan dertig jaar wetenschappelijk onderzoek – hét besturingssysteem te zijn voor de gezondheid en het functioneren van het lichaam.

Neem contact met me op

In dit formulier vraag ik u om uw gegevens, zodat ik met u kan communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie ons privacybeleid om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Scroll naar boven