06-21234202 info@yopenings.nl

Holistisch Leefstijl Coaching

Door een “gezonde Leefstijl” kunnen veel klachten verminderen/voorkomen worden zoals, slecht slapen, nek- en rugklachten, darmproblemen, je futloos en je constant moe voelen. In een gezonde leefstijl hoort er daarom aandacht te zijn voor goede voeding, beweging en ontspanning. Veel mensen weten dit en toch is het voor velen een uitdaging om een gezonde leefstijl vol te houden. Als Leefstijl Coach ga ik jou helpen een gezonder gedragspatroon te ontwikkelen, dat vol te houden is.

 

Psychosociale Therapie

Als psychosociaal therapeut begeleid ik mensen met allerlei levensvragen. Hierin kijk in niet alleen naar je mentale en psychische gesteldheid, maar ook naar je lichamelijke, energetische en emotionele klachten. Tevens kunnen vraagstukken rondom zingeving besproken worden.

Eventuele hulpvragen kunnen gaan over: assertiever worden, beter willen functioneren op je werk, meer vertrouwen in jezelf willen hebben, weten wat je nu eigenlijk wilt doen in je leven, meer innerlijke rust en minder stress willen hebben, negatieve patronen willen doorbreken, minder willen piekeren, betere relaties willen hebben.

Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde (E.E.N therapie)

E.E.N therapie is een holistische geneeswijze. Het staat voor Energetische Eclectische Natuurgeneeskunde. Eclectisch is “het beste halen uit alle systemen en daar een Eenheid in zien”. De E.E.N therapie maakt daarom gebruik van diverse technieken uit o.a. de Oosterse geneeskunde, traditionele Chinese geneeskunde en de Westerse natuurgeneeskunde.

Nes Health Therapie

 

NES Health biedt een compleet gezondheidssysteem dat het herstel aanpakt bij de bron. Door te kijken naar de structuren, die ten grondslag liggen aan de biochemie van het lichaam, kan het Nes Health systeem het lichaamsveld en de informatie analyseren en helpen corrigeren. Dit (lichaams)veld blijkt – na meer dan dertig jaar wetenschappelijk onderzoek – hét besturingssysteem te zijn voor de gezondheid en het functioneren van het lichaam.

Neem contact met me op

14 + 15 =

Pin It on Pinterest

Share This